YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

TAMKO TOPICS 8 / 2018

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta

1. Solun aukioloajat itsenäisen opiskelun viikolla

2. Tamkon lautapeli-ilta

3. Ammattisitsit!

4. Tamko kouluttaa: Henkilöbrändäys ja LinkedIn

5. Vastaa Portti työelämään -kyselyyn ja voita tuotepalkintopaketti!

6. Haemme opiskelijaedustajia 

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä

7. SoTaKone -sitsit vol.0010

8. Kela: Opintotuen takaisinmaksuehdotuksia 34 800

9. SwecoInn-hackathon rakennetekniikan tulevaisuuden osaajille!

10. Haussa järjestyksenvalvojia ja talkoolaisia Insinööriopiskelijapäiville!

11. TIRO & TaRe: Oscar-sitsit

12. PIMPLA med TAMPIO & TIRO!

13. IOP - Insinööriopiskelijapäivät

14. NääsPeksi etsii tuottajia

15. Naistenpäivän seminaari: Kuinka käy sukupuolten tasa-arvon Tampere3:ssa?

16. Kesätöitä tarjolla rakennustyömailla

17. Auta liiketalouden opiskelijaa ja vastaa kyselyyn henkilöstövuokrauksesta - voit voittaa leffaliput!

18. Kesätöitä tarjolla Finnparkissa!

English Summary

19. Tamko's Board Games Evening

20. Tamko's profession sits!

21. Engineering Student Days 

22. TIRO is looking for security officers and voluntary workers to Engineering Student Days!

23. PIMPLA med TAMPIO & TIRO!******************************************************************************************

OPISKELIJAKUNTA

******************************************************************************************

1. Solun aukioloajat itsenäisen opiskelun viikolla 

Itsenäisen opiskelun viikolla Tamkon toimisto Solu on avoinna maanantaista torstaihin (26.2. - 1.3.) klo 10.00 - 14.00. Perjantaina 2.3. olemme kiinni. 

2. Tamkon lautapeli-ilta 

Vuoden 2018 ensimmäinen lautapeli-ilta on täällä! Tule ystäviesi kanssa viettämään rentoa iltaa Solun saunalle keskiviikkona 21.2. klo 16 eteenpäin ja nauttimaan pientä naposteltavaa. Tamkolta löytyy hyvä kattaus pelejä, mutta voit myös tuoda omat suosikkipelit mukanasi ja tutustuttaa meidät aivan uusiin peleihin!

Tästä tapahtumasta saa leiman Tursaspassiin! Huomioithan sen, että ilta on alkoholiton. Huomaa myös uusi aiempi aloitusaika: voit tulla Solulle vaikka suoraan koulusta!

3. Ammattisitsit

Opiskelijakunta Tamko järjestää jälleen perinteiset kevätsitsit. Tällä kertaa MENNÄÄN TÖI HIN ja teemana onkin siis ammatit! Kannatko ylpeänä oman ammattisi univormua, haaveiletko lainaavasti kaverilta kokkitakkia vai saavutko paikalle kenties pelkkä työmaaliivi päällä? Anna mielikuvituksen laulaa, ja pistä parastasi. Paras asu palkitaan, woop woop!

Tamkon ammattisitsit järjestetään torstaina 29.3. Klubi 57 tiloissa klo 17.00 alkaen. Liput tulevat myyntiin lähiaikoina Bailataan.fi:hin. Hinta Tamkon jäsenille 15€ ja muille 20€. 

Lisätietoa Facebook-tapahtumassa.

4. Tamko kouluttaa: Henkilöbrändäys ja LinkedIn 

Fakta: noin kolme neljästä työntekijästä rekrytoidaan yksityisellä puolella ilman avointa hakua. Mistä näitä piilotyöpaikkoja sitten löytää ja kuinka ne napataan? Vastauksen näihin kysymyksiin saat Tamkon henkilöbrändäys ja LinkedIn -koulutuksesta 5.4. kello 15 alkaen. Tule kuulemaan kuinka brändäät itsesi ja luot verkostot, joiden kautta nappaat itsellesi unelmien työpaikan!

Kouluttajana toimii markkinointipäällikkö, kouluttaja ja konsultti Jani Wahlman (KTM, FM, tradenomi). Koulutus kestää 2-3 tuntia. Hinta Tamkon jäsenille 5€, TAMKin henkilökunnalle 20€ ja muille 50€. Ilmoittauduthan viimeistään 8.3.2018 täällä

Facebook-tapahtuma

Lue lisää kouluttajasta.

5. Vastaa Portti työelämään -kyselyyn ja voita tuotepalkintopaketti!

Portti työelämään -rekrytointitapahtuma järjestettiin TAMKin Kuntokadun kampuksella 23. - 24.1.2018. Olemme luoneet tapahtumaan liittyen TAMKin opiskelijoille suunnatun kyselyn, jonka vastauksia aiomme hyödyntää vuoden 2019 tapahtuman suunnittelussa. Voit vastata kyselyyn nimettömästi tai omalla nimelläsi. Kaikkien yhteystietojen jättäneiden kesken arvotaan ma 5.3.2018 Hammasklinikka Kruunun lahjoittama hampaiden itsehoitopaketti. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Kyselyyn pääset täältä

6. Haemme opiskelijaedustajia 

Tamko hakee opiskelijaedustajia koulutusten neuvottelukuntiin sekä Tampere3-opetussuunnitelmatyöryhmiin! Jokaisella TAMKin koulutuksella on neuvottelukunta, jossa koulutus ja työelämä kohtaavat. Neuvottelukunnissa keskustellaan mm. mahdollisuuksista projekteihin sekä opetuksen suhteesta työelämän tarpeeseen. Tapaamisia järjestetään vuodessa 2-4, joten ajallisesti neuvottelukunta ei työllistä ja siihen osallistuminen on yleisesti hyväksyttävä syy esimerkiksi poissaololle tunneilta.

Tampere3-opetussuunnitelmatyöryhmissä taas pääset kertomaan alasi opiskelijoiden näkemyksen sekä vaikuttamaan opetussuunnitelmien yhteiseen kehittämiseen oman koulutuksesi näkökulmasta. Ryhmät pohtivat myös yhteistyö- ja kehittämismahdollisuuksia ammattikorkeakoulun ja yliopiston välillä. Ryhmien arvellaan kokoontuvan kerran yhdessä tai kahdessa kuukaudessa. 

Toivomme innokkaita ja positiivisia kehittäjiä! Parhaimmillaan työryhmäsuhteilla on jopa työllistytty! Ryhmiin osallistuvilta toivotaan sitoutumista vähintään vuoden 2018 ajaksi. 

Avoimet tehtävät ja tarkemmat kuvaukset löydät Tamkon nettisivuilta

Mikäli kiinnostuit, ilmaise kiinnostuksesi tai kysy lisää sähköpostilla: opiskelijaedustajat(at)tamko.fi.

******************************************************************************************

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ

******************************************************************************************

7. SoTaKone -sitsit vol.0010

SoTaKoneen sitsit tulevat taas! Ai kaameet festarit? No kaameet festarit! Jätä kaikki makeimmat festarirekvisiitat kotiin ja tule SoTaKoneen leirintäalueelle kokemaan festarit, jossa viihde ja viihtyminen ovat täysin osallistujien vastuulla.

SOURCE, Taso ja Konekerho järjestävät sitsit festarihengessä Hatanpään Soutupaviljongilla 22.3.2018. Ovet aukeavat kello 18.00. Festaripassi tosifaneille maksaa 15€, muille 15€. Passilla pääsee festarialueen perimmäiseen kulmaan, anniskelualueelle, josta ei näe lavalle. MUTTA! Anniskelualueella saat kylmää syötävää ja taskulämmintä juotavaa lohdutukseksi. Festaripassit tulevat myyntiin Solulle maanantaina 19.2. Tapahtuman epävirallisina jatkoina toimii Kolmiot.

8. Kela: Opintotuen takaisinmaksuehdotuksia 34 800

Kela on lähettänyt päätösehdotukset opintotuen takaisinperinnästä. Noin 34 800 opintotuen saajaa ansaitsi vuonna 2016 yli vuositulorajan. Määrä on vähän suurempi kuin vuotta aikaisemmin.

Opintotukea sai vuonna 2016 noin 320 500 opiskelijaa. Heistä 34 800:lla tulot olivat Verohallinnolta saatujen tietojen mukaan suuremmat kuin opintotukilain mukainen vuosituloraja. Kela on lähettänyt näille opiskelijoille takaisinperinnästä päätösehdotuksen. Keskimäärin takaisin maksettavaa yhtä opiskelijaa kohti on 1 300 euroa. 

Opintotuen vuosituloraja määräytyy sen mukaan, kuinka monelta kuukaudelta opiskelija on nostanut opintotukea. Tulorajoja korotettiin 1% vuoden 2018 alusta lukien. Vuosituloraja on nyt 11 973 euroa, jos opiskelija saa opintotukea 9 kuukaudelta. Aikaisemmin vuosituloraja oli 11 850 euroa. 

Kela lähettää takaisinperintäehdotuksen kaikille opiskelijoille, joilla vuosituloraja on ylittynyt. Se on vain ehdotus, sillä Kelalla ei ole tietoa siitä, mikä osa tuloista on saatu opiskeluaikana. Jos vuositulorajan ylitys johtuu muista kuin opiskeluaikana saaduista tuloista (esim. valmistumisen jälkeisistä tuloista), maksettava määrä voi pienentyä tai maksettavaa ei tule lainkaan. Opiskelija voi tehdä Kelalle uudelleenkäsittelypyynnön, jossa hän selvittää opintonsa ja sen, milloin tulot on saatu. Uudelleenkäsittelypyyntö pitää tehdä viimeistään 22.3.2018. Selvitys on tarpeen, jos opiskelija on vuoden 2016 aikana aloittanut opintonsa, valmistunut tai käyttänyt enimmäistukiaikansa loppuun.

Lue lisää Kelan sivuilta.

Opiskelijan tukien palvelunumero 020 692 209 ma–pe 9–16

Kysy verkossa 

9. SwecoInn-hackathon rakennetekniikan tulevaisuuden osaajille!

Osallistu #SwecoInn -hackathoniin 4.-6.toukokuuta ja ole mukana luomassa tulevaisuuden yhteiskuntaa osana Swecon tiimiä! Tapahtuman parhaat ideat palkitaan mahdollisuudella tulla toteuttamaan projektia Swecon riveihin. Olemme lisäksi varanneet 250 000€ ideoiden toteuttamiseen. Haku tapahtumaan päättyy 1.3.2018. 

Tapahtumaan valitaan 30 henkilöä, jotka saavat 48 tuntia aikaa innovoida keskenään rakennetekniikkaa uudistavia työkaluja, menetelmiä ja teknologioita. #SWECOINN on all-inclusive -tapahtuma, joten me tarjoamme asumisen, syömisen sekä kuljetukset lähimmistä liikennekeskuksista Lehmonkärkeen ja sieltä takaisin. Tapahtuma päättyy Swecon Rakennetekniikan johtoryhmälle tapahtuvaan pitchaukseen, jossa jokainen ryhmä pääsee esittelemään innovaationsa suoraan johdollemme. Esittelyä ei kannata jännittää, sillä olemme paikalla vain teitä ja ideoitanne varten. 

Tutustu lisää 48inn.comissa ja ilmoittaudu heti mukaan! 

10. Haussa järjestyksenvalvojia ja talkoolaisia Insinööriopiskelijapäiville!

TIRO on saanut kunniakseen järjestää vuosittaiset Insinööriopiskelijapäivät Tampereella lauantaina 7.4. ja tarvitsee alkutapahtumaan järjestyksenvalvojia ja talkoolaisia. Alkutapahtuma on Tampereen Keskustorilla kello 11.00 - 17.00. Järjestyksenvalvojia tarvitsemme 4-5 henkilöä ja talkoolaisia noin 20. Kaikki mukaan lähtijät saavat tapahtuman teeman mukaisen staff-paidan ja jonon ohi pääsyn jatkoille Ravintolamaailmaan, jossa esiintyy Uniklubi sekä muutaman virkistävän juoman jatkoilla. Tapahtuma on kaikille opiskelijoille, joten opiskelualallasi tai työllisyystilanteellasi ei ole väliä. 

Kiinnostaisiko olla mukana järjestämässä vuoden kovinta insinöörien tapahtumaa? Laita viestiä info(a)iopaivat.fi ja ilmoittaudu mukaan!

11. TIRO & TaRe: Oscar-sitsit

Oletko koskaan haaveillut olevasi osa Hollywoodin glamouria? Onko Oscar-gaala ollut aina bucketlistilläsi? TIRO ry & TaRe ry ylpeänä esittää sponsoroimattomat Oscar-sitsit.

Tänä keväänä järjestettävät yhteistyösitsit ovat jo toiset laatuaan. Pukukoodinamme on tänä vuonna glamour - nyt on hyvä tilaisuus kaivaa kaapista ne kimaltavimmat ja metallinhohtoisimmat asut, joita olet aina halunnut päästä käyttämään - ja astella omalle punaiselle matollemme!

Sitsit järjestetään Tampereen Pursiseuran tiloissa, osoitteessa Kekkosenkatu 10, jonne pääsee kätevästi bussilla nro 2 (Naistenlahti). Liput 12,50€ jäsen, 15€ muut. Liput tulevat myyntiin tiistaina 13.2. bailataan.fi:hin! Paikkoja sitseille on rajoitetusti, joten nopean toiminnan sankarit päihittävät hitaat! Huomaathan, että eri ainejärjestöjen edustajille on erikseen omat liput. Jäsenlipun ostaneilta tarkistetaan jäsenyys ovella! 

Lisätietoja Facebook-tapahtumassa. 

12. PIMPLA med TAMPIO & TIRO!

On taas aika kairata Näsijärven pirulaiseen kairalla reikä ja harrastaa talvilajeista henkisesti ja fyysisesti kaikkein vaativinta vesimetsästyslajia: Pilkkimistä. Metsäopiskelijat yhdessä Insinööriopiskelijoiden kanssa kerääntyvät Kaupinojan lahdelle sankoin joukoin hyytävän syvistä mustista vesistä petoja narraamaan. Tapahtuma järjestetään lauantaina 24.2. Kaupinojan saunan yhteydessä. Pilkkikisa alkaa klo 13.00 päivällä ja päättyy kunnes aurinko laskee tai kalat loppuvat Näsijärvestä. Sauna on lämpimänä kolmesta eteenpäin. Leikki kustantaa vain 5€ ja maksu peritään paikan päällä.

Lisätietoja Facebook-tapahtumassa

13. IOP - Insinööriopiskelijapäivät

TIRO ry kutsuu kaikki insinöörit ja insinöörinmieliset opiskelualaan ja työllisyystilanteeseen katsomatta Insinööriopiskelijapäiville (IOP) 7.4. teemana SUOMIROCK! Vuosittain järjestettävä IOP on tapahtuma, joka tuo yhteen opiskelijoita joka puolelta Suomea. Tapahtuma keskittyy Tampereen Keskustorille, jossa löytyy mm. sponsoreiden oheistoimintaa, haalarimerkkitori, rockimeininkiä ja paljon muuta aktiviteettia, joista infotaan myöhemmin. Keskustorilta starttaa myös rastikierros, joka huipentuu jatkoihin Hullussa porossa ja Rannassa, jossa esiintyy Tamperelainen Uniklubi! 

Tsekkaa lisää Facebook -eventistä IOP 2018 Tampere tai osoitteesta www.iopaivat.fi.

14. NääsPeksi etsii tuottajia

Rakastatko musiikkiteatteria ja improvisaatiota? Palaako sisälläsi halu toteuttaa parinsadan tekijän voimin taiteellinen produktio? Tai haluatko kokea Tampere3-henkeä kaikkein parhaimmillaan? Mikäli vastasit kyllä yhteen tai kaikkiin kysymyksiin, sinun tilaisuutesi on nyt - hae tuottajaksi NääsPeksin vuoden 2018 rainaan! 

Tuottajatiimi on teatteriproduktion alulle paneva voima ja vankkumaton varjelija, joka huolehtii siitä, että kaikki toimii aina (om)startista alkutalveen saakka. Tuottajan haastava tehtävä vaatii sitkeyttä, johtamistaitoa, priorisointikykyä sekä vahvaa ajan- ja rahankäytön hallintaa. Se myös tarjoaa tähänastisen elämäsi ikimuistoisimman syksyn upean speksiporukan ruorissa. Tuottajalta ei vaadita aikaisempaa kokemusta speksin tekemisestä, mutta speksitausta on kuitenkin suuri etu. 

Tuottajaksi voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla NääsPeksin hallitukselle osoitteeseen hallitus(at)naaspeksi.fi viimeistään sunnuntaina 4.3. klo 23.59. Voit hakea yksin tai osana yhtä tai useampaa ryhmää. Edellisinä vuosina tuottajavalinta on suosinut valmiita ryhmiä. Tuottajia valitaan tyypillisesti kolme tai neljä.

Hallitus järjestää vuoden 2018 rainan tuottajahakuun liittyen rekrysaunan perjantaina 23.2. Pirkka 4:ssa osoitteessa Insinöörinkatu 19. Tapahtuma on avoin kaikille speksin tuottamisesta kiinnostuneille, ja sen tarkoituksena on jakaa näihin liittyvää tietoa. Paikalle toivotaan myös vanhoja pomoja ja tuottajia jakamaan kokemuksiaan.

15. Naistenpäivän seminaari: Kuinka käy sukupuolten tasa-arvon Tampere3:ssa?

Tampere3-valmistelu etenee vauhdilla ja sen ympärillä kuohuu. Sukupuolten tasa-arvo puhututtaa julkisuudessa, esimerkiksi #metoo -kampanjan myötä. Tampereen yliopiston sukupuolentutkimuksen tutkimushankkeet järjestävät 8.3.2018 kello 10.00 - 12.00 Tampere-talolla (Sonaatti 2) seminaarin liittyen sukupuolten tasa-arvoon Tampere3:ssa.  

Seminaarissa esitettäviä kysymyksiä ovat muun muassa: Kuinka sukupuolten tasa-arvo on huomioitu Tampere3-valmistelussa? Mitkä ovat sukupuolten tasa-arvon mahdollisuudet ja haasteet uuden yliopiston johtamiskulttuurissa, tehtävien jakautumisessa, huippututkimuksessa, palkkatasa-arvossa, ja seksuaalisen häirinnän poistamisessa ja kuinka Tampere3 tulee sitoutumaan konkreettisesti sukupuolten tasa-arvon edistämiseen? Tervetuloa!

16. Kesätöitä tarjolla rakennustyömailla

Rekrytoimme kesälle 2018 rakennustyöntekijöitä  asiakasyritystemme työmaille Tampereelle ja Tampereen ympäryskuntiin. Työtehtäviin kuuluu työntekijän oman osaamisen mukaan työvaiheita perustusvaiheesta viimeistelytöihin asti. Asiakkaamme kohteet ovat kerrostalo- ja liiketilarakentamista. 

Tarjoamme sinulle: 

- monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi

- loistavan tilaisuuden päästä näyttämään taitosi ja verkostoitumaan alan yrityksiin luotettavan työnantajan palveluksessa 

- mukavat työkaverit 

- TES:sin mukaisen palkkauksen

- mahdollisuuden työskennellä valitsemanasi ajankohtana touko – syyskuun aikana, mahdollisuus myös osa-aikaiseen työskentelyyn. 

Työaika on maanantaista perjantaihin klo 7.00 – 15.30. Kesätöitä on tarjolla toukokuusta syyskuuhun saakka ja tällä ajanjaksolla on mahdollista tehdä 1kk-5kk mittaisia työjaksoja. Kesätöiden aloitusajankohta on sovittavissa ja töitä on mahdollisuus jatkaa myös syyskuun jälkeen. 

Täytä hakemus täällä. Lisätietoja Workpowerilta: Juuli Friberg 040 590 2825 / Katja Metsäkylä 0406462426. 

17. Auta liiketalouden opiskelijaa ja vastaa kyselyyn henkilöstövuokrauksesta - voit voittaa leffaliput!

Vuokratyövoiman käyttö on lisääntynyt viime vuosina ja henkilöstöpalveluala on kasvussa. Vuokratyö jakaa kuitenkin edelleen mielipiteitä. Mitä mieltä sinä olet vuokratyöstä? Vastaa kyselyyn!

Kyselyn avulla halutaan kartoittaa opiskelijoiden mielikuvia vuokratyöstä sekä tamperelaisen henkilöstöpalveluyrityksen tunnettuutta. Vastataksesi kyselyyn, sinulla ei tarvitse olla kokemusta vuokratyöstä. Vastaamalla autat liiketalouden opiskelijaa opinnäytetyön teossa ja voit voittaa leffaliput! Kyselyyn pääset tästä.

Kiitos vastauksestasi!

18. Kesätöitä tarjolla Finnparkissa!

Etsimme Finnparkiin kesätyöntekijöitä. Meillä on avoinna useita paikkoja, mutta yksi niistä sopisi hyvin esimerkiksi ensimmäisen vuoden liiketalouden / markkinoinnin opiskelijalle. Paikka löytyy täältä nimellä "asiakaspalvelija Moovy-tiimiin". Käy vilkaisemassa kaikki avoimet työpaikat täältä

******************************************************************************************

ENGLISH SUMMARY

****************************************************************************************** 

19. Tamko's Board Games Evening

First board games evening in 2018 is here! Come with your friends and enjoy this laid-back evening (and some snacks) at Solu on Wednesday 21.2. at 4 pm onwards. Tamko has a good selection of games but you can also bring your own favourite games with you.

NB! You will get a stamp on your Tursaspassi from this event! Please note that this evening is non-alcoholic. Also notice, that there is a new starting time for the event: you can come to Solu straight from school!

20. Tamko's profession sits!

The Student union Tamko is once again having already traditional spring sits. This time the theme is all about professions, whether you'd like to show up dressed as a chef, constructor worker or a doctor! Let your imagination run wild. The best costume will be awarded! The sits is being held on Thursday 29th of March 5PM at Klubi 57. The tickets will be available soon in Bailataan.fi and costs only 15€ for Tamko's members and 20€ for non-members. More information coming later.  

Sittning, or sits, is a traditional dinner held at the student's union's or other nation's property, usually in a pub room or banquet hall. Sits have spesific traditions which include a dress code, meal and drinks, singing of traditional drinking songs and toasts. The sits is usually guided by a toastmaster. The tradition is wildy popular in Finland and Sweden.  

21. Engineering Student Days 

TIRO ry invites all engineers and engineer minded students and everyone that wants to have a rocking time to Engineering Student Days (Insinööriopiskelijapäivät, IOP) on 7.4! The annually organized IOP brings students together from all around Finland. The D-Day starts from central square of Tampere which is also the place where the team challenge tour begins. Alongside of all the happenings you can find overall badge market, activities set up by our sponsors and great Rock n’ Roll atmosphere! The whole day ends up with a magnificent After Party feat. Uniklubi in Hullu Poro / Ranta. More info from Facebook “IOP 2018 Tampere” and www.iopaivat.fi.

22. TIRO is looking for security officers and voluntary workers to Engineering Student Days!

Engineering students of Tampere are organizing the annual IOP (Insinööriopiskelijapäivät, Engineering Student Days) on April 7 which brings students together from all around Finland. We are looking for security officers (about 5 persons) and volunteers (about 20 persons) to help out with the event's setup. All the volunteers will get a free pass to the afterparty in Hullu Poro and Ranta and a cool staff shirt. If you are interested, please contact us info(a)iopaivat.fi and be part of the greatest engineering event of the year. You can find more info about the event in Facebook "IOP 2018 Tampere".

23. PIMPLA med TAMPIO & TIRO!

Instead of sitting on lectures, why don't you do it close to nature? Let's go to ice fishing! Forestry and Engineering students are gathering to Kaupinoja bay to catch some cold water predators of Lake Näsi on 24th of February. The ice fishing competition starts at 1 p.m. next to the Kaupinoja sauna and ends when the sun sets (or when the Lake Näsi runs out of fish...). Sauna is warmed up at 3 p.m. This will only cost you 5€ (will be collected on site), so come and join us for a day full of fun! 

More info at Facebook event.  

******************************************************************************************

How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics