YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Tamko Topics 3 / 2020

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta

1. Haemme uusia häirintäyhdyshenkilöitä opiskelijakunnalle!

2. Tamkon hallituksen ja edustajiston puheenjohtajiston someviikot Instassa

3. Talvitursajaiset 17.1.

4. Portti työelämään 21. - 23.1.2020

5. Opiskelijakortin syksyn tarra vanhenee 31.1.

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä

6. Opiskelijan Tampereen kevään SuperVihkot ovat saapuneet!

7. Tolun hallituksen täydennyskokous 20.1.

8. Tolun vakiovuoro 14.1.

9. Etsitkö joukkuelajia? Tule pelaamaan ultimatea!

10. Lumirieha 15.1.

11. Bubiklubin kevään 2020 Bubivisat

12. Työelämätaitoja ja aitoja tulevaisuuden haasteita – hae mukaan Demolaan!

13. Nyytin chat: Juttelua kevään opinnoista 16.1.

14. OP Tampereen kesätyörekry auki!

English Summary

15. We are seeking new Harassment Contact Persons for the Student Union!

16. Tamko's Board and Council social media weeks 14 - 28 January

17. Portti työelämään - Gateway to Work life 21 - 23 January 2020

18. Student card's autumn sticker will be valid 'till 31 January

19. Tolu's weekly sports shift 14 January

20. Looking for a team sport? Come play ultimate!

21. QA Tester - Intern

22. Working life skills and real future challenges – apply to Demola!

******************************************************************************************

OPISKELIJAKUNTA

******************************************************************************************

1. Haemme uusia häirintäyhdyshenkilöitä opiskelijakunnalle!

Tamkolla on useamman vuoden ollut nimettynä mies- ja naisoletetut häirintäyhdyshenkilöt, jotka ovat TAMKin opiskelijoita. Nämä häirintäyhdyshenkilöt tukevat ja neuvovat häirintää kohdanneita luottamuksellisesti ja vaitiolovelvollisuussopimuksen alaisuudessa. Kiusaamiseen, syrjivään tai loukkaavaan sekä epätasa-arvoiseen käytökseen suhtaudutaan Tampereen ammattikorkeakoulussa vakavasti ja häirintäyhdyshenkilöt ovat tukena tällaisissa tilanteissa.

Valitut opiskelijat koulutetaan tehtävään, joten haemme empaattisia, kuuntelevaisia ja luotettavia opiskelijoita eri koulutuksista. Toivomme hakijoilta myös välttävää englannin kielen taitoa, sillä opiskelijayhteydenottoja saattaa tulla myös englanniksi. Valittuja häirintäyhdyshenkilöitä työssään tukee Tamkon sosiaalipoliittinen vastaava ja Tamkon työntekijä.  

 

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus tehtävään osoitteeseen edunvalvonta(at)tamko.fi tiistaihin 4.2.2020 mennessä. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille. Lue lisää tai tutustu häirintäyhdyshenkilötoimintaan.  2. Tamkon hallituksen ja edustajiston puheenjohtajiston someviikot Instassa

Tamkon hallitus ja edari näkyvät ja kuuluvat aktiivisesti 14. - 28.1. välisenä aikana Tamkon Instagramissa. Tervetuloa seuraamaan kunkin toimijan arkipäivää Tamkon pestissä ja esittämään kysymyksiä!

Päivät on jaoteltu seuraavasti:

Tamkon hallitus

14.1. Emmi, puheenjohtaja

15.1. Anton, kansainvälisyys

16.1. Aino, tuutorointi

17.1. Suvi V., tapahtumat

20.1. Arttu, sosiaalipolitiikka ja liikunta

21.1. Jenni, varapuheenjohtaja

22.1. Petra, hyvinvointi ja kulttuuri

23.1. Emilia, alayhdistykset

24.1. Suvi H., koulutuspolitiikka

Edustajiston puheenjohtajisto

27.1. Kia, puheenjohtaja

28.1. Ronja, varapuheenjohtaja

 

3. Talvitursajaiset 17.1.

Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä Tursaaksi Tamkon KOLMANSISSA Talvitursajaisissa! Tursajaiset on kymmeniä vuosia vanha perinne, jossa uudet opiskelijat kastetaan. Talvitursajaisissa toivotamme tervetulleeksi kevätlukukaudella aloittaneet opiskelijat.

Talvitursajaiset päräytetään käyntiin perjantaina 17.1.2020 klo 17.00 Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan toimiston Solun edestä. Tapahtuma-alueella uudet opiskelijat kiertävät joukkueittain erilaisia tehtävärasteja ja illan päätteeksi sekä parhaiten suoriutunut joukkue että parhaat asut omaava joukkue palkitaan ruhtinaallisesti!

Tapahtuman aikana on mahdollisuus käydä lämmittelemässä Solun alakerrassa. Tapahtuman jälkeen on myös sauna mahdollisuus, joten omat pyyhkeet ja pesuvälineet kannattaa myös pakata mukaan! Solulta siirtyminen kohti ravintola Bricksiä (Hämeenkatu 18) ja hurjia jatkoja klo 22! Ennakkolipulla pääset näppärästi jonojen ohi ennen klo 24! Ennakkolippu toimii sisäänpääsylippunasi ja se vaihdetaan ovella rannekkeeseen, jolla nautit jatkoista opiskelijahinnoin. HUOM! Jatkoille EI pääse opiskelijahaalareilla! Itse päivätapahtuma on maksuton. Ennakkoliput Kide.app sekä Tamkon Solun tiskiltä. Tamkon jäsenille hintaan 3€ ja muille 5€ (ovelta 6€).4. Portti työelämään 21. - 23.1.2020

Portti työelämään -rekrytointimessut tulevat jälleen! Tapahtuma järjestetään TAMKin pääkampuksella 21. - 23.1.2020 kello 10 - 14. Paikalla on yli 80 organisaatiota: Tule nappaamaan itsellesi työ-, harjoittelu- tai opparipaikka!

Tapahtuma on opiskelijoille ilmainen, ja sen tarkoituksena on luoda matalankynnyksen kohtaamispaikka TAMKin opiskelijoille ja eri organisaatioiden edustajille. Tapahtumapäiviä on jaoteltu eri alojen mukaisesti, mutta kannattaa vilkuilla esillelaittajien tarjontaa kokonaisuudessaan, ja saapua paikalle sinua kiinnostavien yritysten ständipäivinä.

Löydät listauksen esittelijöistä Facebook-tapahtumasta, Portti työelämään -nettisivuilta sekä messukatalogista. Tsekkaa sinua kiinnostavat yritykset ja nappaa CV:si messiin!

Eikö CV ole vielä reilassa? Ei hätää, voit tulla hiomaan sen kuntoon työnhakua varten TAMKin työelämäpalveluiden CV-pisteelle Campusravitaa vastapäätä olevaan lämpiöön. Mikäli haluat, että CV:si tarkastetaan etukäteen, lähetä se TAMKin työelämäpalveluille 6.1. - 17.1.2020 välisenä aikana careerservices.tamk(at)tuni.fi, ja viestin aiheeksi "Portti CV".

Paikalla on lisäksi ammattivalokuvaaja, jonka luona voit käydä otattamassa edustavan valokuvan itsestäsi CV:hen. Tule samalla tutustumaan TAMKin alumnitoimintaan.5. Opiskelijakortin syksyn tarra vanhenee 31.1.

Onko opiskelijakortissasi syyskauden keltainen tarra (1/2020)? Se vanhene 31.1.2020 mennessä, joten muistathan tulla vaihtamaan sen ajoissa! Opiskelijakortin violetti (lukuvuosi) tarra vanhenee 30.9.2020. Voit suorittaa jäsenmaksun ja päivittää jäsentietojasi joko nettisivujemme "Jäsenyyden jatkaminen" -lomakkeen kautta tai toimistollamme toimiston aukioloaikoina.  

Tamkon toimisto Solu palvelee jälleen normaalein aukioloajoin maanantaista perjantaihin kello 9 - 16. Tervetuloa!

******************************************************************************************

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ

******************************************************************************************

6. Opiskelijan Tampereen kevään SuperVihkot ovat saapuneet!

Opiskelijan Tampereen suositut SuperVihkot ovat jälleen saatavilla opiskelijakuntasi (Tamkon) toimistolta. SuperVihkosta löydät mahtavia superetuja, kuten Sitkon normaalihintaisista pizzoista -25%, Särkänniemen Superparkin 2 tunnin tehorannekkeen vain 9€, viinipulloja halvalla, 10 muuttolaatikkoa viikoksi lainaan ilmaiseksi ja paljon muuta. Tule hakemaan omasi!7. Tolun hallituksen täydennyskokous 20.1.

Tampereen orastavat lihakset urheiluseura Tolu ry etsii uusia jäseniä hallitukseen. Pidämme hallituksen täydennyskokouksen 20.1.2020 kello 17 alkaen tilassa E1-06.

Vanha hallitus on nimensä mukaan tulossa vanhaksi ja moni on valmistumaisillaan. Nyt siis etsimme uusia toimijoita täydentämään hallituksen rivejä. Pestejä on rahatalouden, viestinnän, markkinoinnin,

ja tietenkin yleisesti liikunnan nimissä. Hyvällä lykyllä jopa PJ:n paikka voisi olla sinun. Vinkkinä, että järjestötoiminnassa mukanaolo on oiva lisä tulevaisuuden työnhakua ajatellen.

Jos olet jo järjestötoiminnassa mukana, mutta haluatte parantaa ryhmänne liikunnallista edustusta, tule täydennyskokoukseemme 20.1. klo 17.00. Jos haluat tietää millainen urheiluseura Tolu oikein on, tule täydennyskokoukseemme 20.1. klo 17.00. Jos pesti kiinnostaisi, mutta et pääse täydennyskokoukseemme (20.1. klo 17.00), niin voit laittaa viestiä meille joko FB-sivuillamme, Instagramissa, tai osoitteeseen hallitus(at)urheiluseuratolu.fi.

Jos tieto meistä tai meidän toiminnasta ei ole vielä jostain syystä kiirinyt korviisi: Tolu ry on koko TAMKin opiskelijakuntaa ja henkilöstöä edustava liikuntakerho jonka tavoitteena on tuottaa ja edistää liikuntatoimintaa TAMKissa. Yksi suuri toiveemme on pienentää liikkuntatoimintaan lähtemisen kynnystä kaikille opiskelijoille.8. Tolun vakiovuoro 14.1.

Tervetuloa Tolun vakiovuorolle tiistaina 14.1. klo 17 - 19 pelaamaan lentopalloa TAMKin liikuntasaliin! TAMKin suosittu urheiluseura Tolu järjestää joka tiistai vakiovuoron vaihtuvine lajeineen urheiluhöntsäilyn ystäville. Et tarvitse mitään urheilutaustaa tullaksesi vakiovuorolle. Pidämme hauskaa urheilun sekä reilun pelin hengessä. Vuorolle ei tarvitse olla maksettuna SportUnin jäsenmaksua (sanot vain asiakaspalvelutiskillä tulevasi Tolun vakiovuorolle), ja kaikki TAMKin opiskelijat ja henkilökunta ovat tervetulleita.9. Etsitkö joukkuelajia? Tule pelaamaan ultimatea!

Tampereen ultimateseura UFO järjestää ultimaten alkeiskurssin Tampereen messu- ja urheilukeskuksen D-hallissa. Ultimate on frisbeellä pelattava vauhdikas joukkuelaji, jossa joukkue tekee pisteitä syöttämällä frisbeen vastustajan maalialueella olevalle pelaajalleen. Kiekko kädessä ei saa liikkua ja fyysinen kontakti ei ole sallittua. Pelaajat ratkovat itse mahdolliset virheet, sillä pelissä ei ole tuomareita. Spirit of the game, eli pelin henki, onkin erittäin olennainen ja arvostettu osa lajia.

Aikataulu:

 • 23.1. klo 17-18.30
 • 30.1. klo 17-18.30
 • 6.2. klo 17-18.30
 • 20.2. klo 17-18.30 ja
 • 27.2. klo 17-18.30

Kurssimaksu on 20€. Mukaan tarvitset ainoastaan sisäpelikengät, juomapullon ja mukavat liikuntavaatteet! Ilmoittaudu mukaan nyt sähköpostitse: nyyti.saarimaki(at)gmail.com. Nähdään kurssilla! Lisätietoa lajista.10. Lumirieha 15.1.

PIRATE järjestää perinteisen Lumiriehan aloittaville terveysalan opiskelijoille. Kokoa 3-5 henkilön joukkue ja tule kiertämään erilaisia rasteja, joissa pääset tutustumaan opiskelijakuntaan, ainejärjestöihin sekä kerhoihin! Keksikää joukkueelle teema, jonka mukaan pukeudutte, sillä parhaiten pukeutunut joukkue sekä rastikierroksen voittajat palkitaan.

Tapahtuma pidetään sisätiloissa Kuntokatu 4:n puolella ja lähtöpaikkana toimii liikuntasali (R1-04). Tapahtuma on alkoholiton ja ilmainen. Tervetuloa kisailemaan ja pitämään hauskaa!11. Bubiklubin kevään 2020 Bubivisat

Uusi vuosi, vanhat kujeet! Visat jatkuvat @Ravintola Kaijakka ja ajankohta on edelleen torstai klo 19.30 (poikkeukset ilmoitetaan erikseen).

Visoihin osallistuvan joukkueen kilpailijamäärä on 2-5hlö/joukkue ja tästä asiasta ollaan tälläkin kaudella erittäin tarkkoja! Kerää siis porukka ja tule visailemaan. Torstai on opiskelijan lauantai, joten visoista on oiva mahdollisuus jatkaa sitten eteenpäin opiskelijakarkeloihin, ja tästä syystä myös haalareissa Bubivisoihin tuleminen on edelleenkin sallittua!

Tulevien visojen aikataulu:

30.1. jatkoina Kolmiot

13.2. jatkoina Kolmiot

5.3. jatkoina Haalaribileet

19.3. jatkoina Pistot

2.4. jatkoina Haalaribileet

16.4. jatkoina Pistot

Lisätietoja (mm. säännöt ym.) Facebook-tapahtumassa.

 12. Työelämätaitoja ja aitoja tulevaisuuden haasteita – hae mukaan Demolaan!

Demola on kansainvälinen yhteiskehittämis- ja innovaatioalusta, jossa opiskelijat ratkovat tulevaisuuden haasteita monitieteellisissä tiimeissä yritysten kanssa. Tule kehittämään työelämä- ja ongelmanratkaisutaitojasi ja hae mukaan innovaatiohaasteisiimme joko täällä Tampereella tai missä tahansa Demolan toimipaikoista ympäri maailman. Lue lisää.

Miksi hakisit mukaan?

Merkityksellistä työelämäkokemusta ja arvokasta sisältöä CV:hesi

Konkreettisin tapa näyttää osaamisesi opintojesi aikana

Yhteyksiä erilaisiin yrityksiin ja organisaatioihin

5–10 opintopistettä

Miten homma toimii?

Demola on kahdeksan viikon mittainen prosessi, joka koostuu mm. design-tutkimuksesta, systemaattisesta ideoimisesta, prototypoinnista ja ideoiden validoinnista. Pääset laittamaan omat taitosi likoon ja kehittämään niitä eteenpäin kansainvälisessä ja monitieteellisessä tiimissä, joka saattaa koostua esim. kauppatieteilijästä, käyttöliittymäsuunnittelijasta, sosiaalitieteilijästä ja tietojohtamisen opiskelijasta. Haemme motivoituneita opiskelijoita, joten jätä hakemuksesi osoitteessa: http://applications.demola.net

Lisätietoja Demolasta antaa Heini-Marja Rintaniemi, Yhteiskehittämisen asiantuntija / Demola Global: heikku(at)demola.net. Demola löytyy myös Facebookista, Instagramista ja Twitteristä: @DemolaInFinland13. Nyytin chat: Juttelua kevään opinnoista 16.1.

Kevätlukukauden opinnot alkavat, ja edessä harjoittelu, opinnäytetyö tai valmistuminen? Vai mitä juuri sinulla on tiedossa kevään opiskeluissa? Tervetuloa juttelemaan vuoden ensimmäiseen chatttiin opiskelusta, sekä samalla saamaan keinoja, kuinka ylläpitää omaa jaksamista kevään opintojen aikana.

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä. Chatteja järjestetään torstaisin klo 18 – 20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan rennolla otteella, mukavassa seurassa!14. OP Tampereen kesätyörekry auki!

Kiinnostaisiko sinua työ finanssialalla? OP Tampere etsii riveihinsä Tampereelle ja lähikuntiin rohkeita, positiivisia ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä. Koulutustaustasi ei rajoita hakemista, vaan asenne ja persoona ratkaisevat. Vaihtokaupassa saat mahtavat työkaverit sekä arvokasta työkokemusta ja verkostoa alan aallonharjalta – OP Tampereessa sinua odottaa huippu porukka ja meininki. Parhaimmassa tapauksessa saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin, sillä monen ura on meillä startannut kesäduunista! Tutustu tarkemmin ja hae urasivuiltamme op-careers.fi.

OP Tampere on mukana myös Portti työelämään -rekrytointimessuilla TAMKilla 22.–24.1. – tule esittäytymään! Näiltä messuilta pankkiuralle on bongattu mm. Ossi, tutustu hänen uratarinaansa Youtubessa.

******************************************************************************************

ENGLISH SUMMARY

******************************************************************************************

15. We are seeking new Harassment Contact Persons for the Student Union!

Tamko has had assumed male and female Harassment Contacts for years, who are students at TAMK. These Harassment Contacts provide help and guidance for students who have experienced disturbance in any form. We do not document these cases and the contact people have full confidentiality.  Bullying, inappropriate or discriminating behaviour are taken seriously in TAMK and Harassment Contact Persons are supporting students in these kinds of situations.

The chosen persons for the position will be trained for the part, so we are searching for emphatic, listening and reliable students of different Degree Programmes. We also hope for good written and spoken Finnish skills. Tamko´s board member and employee are supporting these Harassment Contact Persons.

If you are interested, send a free-formed application to edunvalvonta(at)tamko.fi. Application period is open until Tuesday 4th of February 2020. All applicants will be noted after this time. Read more about the activity from here.16. Tamko's Board and Council social media weeks 14 - 28 January

Tamko's Board and Council are having social media weeks at Tamko's Instagram on 14 - 28 January. Welcome to check out what happens in the everyday life of Tamko volunteers. You're also welcome to shoot some questions at us!

The days are divided as follows:

14.1. Emmi, chairperson

15.1. Anton, internationality

16.1. Aino, tutoring

17.1. Suvi V., events

20.1. Arttu, social affairs and sports

21.1. Jenni, vice chairperson

22.1. Petra, wellbeing and culture

23.1. Emilia, affiliates

24.1. Suvi H., educational affairs

Edustajiston puheenjohtajisto

27.1. Kia, chairperson

28.1. Ronja, vice chairperson17. Portti työelämään - Gateway to Work life 21 - 23 January 2020

Portti työelämään recruiting event comes again! The event is held at TAMK main campus lobby area on 21 - 23 January 2020 at 10am - 2pm. Welcome to fetch a work, trainee or thesis place!

The event is free for TAMK students and aims to create a low-threshold meeting place for students and representatives of different organizations. Event days are themed according to different fields of study but you should keep an eye on all event days and find the organizations which are the most interesting to you.

There's a wide range of organizations attending to Portti työelämään and you can find the full listing of them from Portti työelämään website, Facebook event and later from the event catalogue.

Check out the most interesting organizations from the listing and bring your CV with you.

In need of a CV prepping? No worries, you can get your CV checked at TAMK working life services' CV stand in the event. There's also an opportunity to have your photo taken by a professional photographer in a CV photo booth.18. Student card's autumn sticker will be valid 'till 31 January

Do you've a yellow sticker on your student card? It's also known as autumn sticker and it will be valid 'till 31 January 2020, please make sure that you renew it in time! The violet sticker (also known as study year sticker) will be valid 'till 30 September 2020.

You can renew your sticker at our office. We're open from Monday to Friday at 9am - 4pm.19. Tolu's weekly sports shift 14 January

Tolu organizes a 2-hour drop-in sports shift every Tuesday from 5PM - 7PM at TAMK's sports hall. We'll play a different sport each week and on next time it's going to be volleyball!

All TAMK students and staff are welcome to join, and there is no skill requirements. We just want to get you moving. We provide all the gear except for your sports attire and indoor playing shoes. You don't need a SportUni membership in order to attend, just say to customer service desk that you're coming to Tolu's sport shift.20. Looking for a team sport? Come play ultimate!

Tampere Ultimate team UFO is organizing a beginners’ course in ultimate at Tampereen messu- ja urheilukeskus, hall D. Ultimate is a fast paced team sport played with a frisbee. A team scores when their player catches the disc in the opposing team’s end zone. You can not move with the disc. There’s no physical contact allowed. There are also no referees, so players call possible fouls themselves. Therefore, the Spirit of the Game and respect are very important part of this sport.

Timetable:

 • 23.1. klo 17-18.30
 • 30.1. klo 17-18.30
 • 6.2. klo 17-18.30
 • 20.2. klo 17-18.30 ja
 • 27.2. klo 17-18.30

Course payment is 20€. You will need indoor sport shoes, a water bottle and comfortable sportswear. Please sign up via e-mail: nyyti.saarimaki(at)gmail.com. See you on the course! More info about the sport can be found from at ultimate.fi.21. QA Tester - Intern

The next big mobile IP is coming from Tampere, Finland! We're creating casual mid-core games with a fresh twist and are backed by the best investors in the business. We are offering you a once-in-a-lifetime opportunity to join us in building a global F2P game service and growing it into a Top 10 grossing game!

We are looking for someone to help us with quality assurance and testing of our upcoming games. We're currently in soft-launch with our latest title 'Battle Legion' and are gearing up for a big global release, so timing to join the team is perfect!

As a QA Tester you will be:

 • Carefully testing the game throughout the development cycle, especially before shipping updates
 • Communicating issues to programmers & support team
 • Verifying the bug fixes made by programmers
 • Communicating fixes to player support
 • Replicating issues the players are reporting
 • Organizing and keeping up the bug tracking system

What we expect from you:

 • Great social and group working skills
 • Attention to detail
 • Proficient English skills
 • Enthusiasm for games
 • Initiative, independent and hard working attitude
 • Knowledge of programming or game development is a big plusWe offer:

 • Paid 3-5 month internship and a chance of a full-time job later
 • An exciting chance to work in a growing game development company
 • The best team mates in the world
 • Amazing office perks such as weekly yoga, sauna-plan, dedicated masseuse, Jallu-hana and fun team-building events
 • Central location: Traplight has the most amazing office in the heart of Tampere, Finland

Interested? Apply now! Send a free form application to jobs(at)traplightgames.com with the subject “QA Tester - Intern” by 24.1.2020. Remember to attach your CV. We can’t wait to hear from you!22. Working life skills and real future challenges – apply to Demola!

Demola is a global co-creation and innovation platform where students solve future challenges in multidisciplinary teams with companies. Come and develop your working life and problem solving skills and join our innovation challenges either here in Tampere or any other Demola location worldwide. Read more here.

Why would you apply?

 • Relevant working life experience and valuable content to your CV
 • Concrete way to show your know-how and skills during your studies
 • Contacts with different companies and organizations
 • 5-10 credits

How does it work?

Demola is an eight-week process consisting of design research, systematic ideation, prototyping and idea validation. You can put your own skills to the test and develop them in an international and multidisciplinary team that may include, for example, students from fields of business, UI, social sciences and knowledge management. We are looking for motivated students, so leave your application at: http://applications.demola.net

Want to know more? Contact: Heini-Marja Rintaniemi, Co-Creation Expert Demola Global: heikku(at)demola.net. We are also on Facebook, Instagram and Twitter: @DemolaInFinland******************************************************************************************

How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics