YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Tapahtumat

2.1. Tursajaiset ja Alkumetri

Syksyllä aloittaville opiskelijoille syksyn kohokohtana toimivan Tursajaisten, eli uusien opiskelijoiden kastajaisten, valmistelut ovat lähteneet kovaa vauhtia jo alkukesästä liikkeelle. Kesän aikana Tamkon tapahtumavastaava hoitaa erinäisiä valmisteluita Tursajaisten lisäksi syksyn Alkumetriä varten.

Tursajaisten valmisteluihin menee aikaa, sillä järjestelyissä täytyy olla yhteistyössä Tampereen kaupungin sekä Tampereen poliisin kanssa. Näihin megasuuriin kekkereihin on kesän aikana hoidettu vapaaehtoisia työntekijöitä, suunniteltu aktiviteetit, luotu uusia yhteistyökumppanuuksia sekä oltu yhteydessä TAMKissa toimivien ainejärjestöjen sekä –kerhojen kanssa. Tursajaiset on tapahtumana on yksi niistä, jonka aikana luodaan ikuisia muistoja!

Kesä on myös sitä aikaa, kun suunnitellaan syksyn ensimmäisiä opiskelijabileitä, ja Alkumetri on yksi niistä! Tamkon Alkumetri on syyslukukauden aloitusbileet, jotka järjestetään yhteistyössä suurimman yhteistyökumppanimme NoHo Partners Oyj:n kanssa. Pidämme yhteyttä NoHoon jatkuvasti nykyisiin tapahtumiin sekä uusien tapahtumien kehittämiseen liittyen.

Näiden bileiden saattelemana syksyn opiskeluita ja uusia ystävyyssuhteita kohti!

Terkuin,

Heta, Tamkon tapahtumavastaava.