YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Rastien suorituskuvaukset

Passin leimaus

Passin leimaus tapahtuu suorituskuvauksessa olevan tahon toimesta suorituspaikassa ellei erikseen mainita paikkaa tai tahoa leiman saamiselle. Onnea passin täyttöön!

Useat tapahtumat, joista passiin saa leiman käyttävät oheista logoaan tiedotuksessa.

Rastit 2018 - 2019

HUOM: Tapahtumia yritetään päivittää mahdollisimman usein. Yliviivatut ovat menneitä tapahtumia. (päivitetty 20.3.2019)

Tamkon Alkumetri

Polkaise lukuvuosi kanssamme tyylillä käyntiin ja osallistu keskiviikkona 5.9.2018 Alkumetrillemme Fat Ladyssa!

Tamkon Loppumetri

Lukuvuoden loppu vaatii tottakai vertaisensa juhlat huhtikuussa 2019, joten tule juhlistamaan selätettyä vuotta kanssamme! Tapahtuman tarkka aika ja paikka tiedotetaan keväällä 2019. 

Tamkon Sitsit

Sitsit on akateeminen pöytäjuhla, jossa laulu raikaa ja virvokkeet virtaavat. Tule Tamkon Sitseille tutustumaan jo vuosikymmeniä vanhaan opiskelijoiden perinteeseen! Tapahtuma järjestetään 27.3.

Kerho- ja ainejärjestöpäivä - Clubs and Associatons -day

Tamko järjestää kerho- ja ainejärjestöpäivän. Tamkon kerhot ja ainejärjestöt levittäytyvät ympäri Kuntokatu 3:n aulaa esittelemään toimintaansa. Tule mukaan tutustumaan kerhoihin ja ainejärjestöihin! Leiman saat Tamkon pisteeltä.

Tamkon Tursajaiset

Tursajaisissa uusista opiskelijoista leivotaan Tursaita! Kulkueemme starttaa TAMKin Pääkampukselta Kuntokadulta, Taivaallisen TAMKin aukiolta keskiviikkona 12.9.2018 kello 12.00. Oletko valmis?

Portti Työelämään - Gateway to Worklife

Portti Työelämään kokoaa yhteen opiskelijat ja työnantajat. Pääkampukselle saapuu esittelemään toimintaansa eri alojen työnantajia. Kolmipäiväinen Portti työelämään järjestetään Kuntokatu 3 -kampuksella 22.-24.1.2019. Tule nappaamaan leimasi Tamkon pisteeltä ja mahdollinen kesätyö tai harjoittelupaikka messuilta! 

Tamkon Pikkujoulut 

Live-musiikki, rauhallinen tunnelma, vähemmän rauhallinen tunnelma sekä iso kasa opiskelijoita. Niistä on Tamkon pikkujoulut tehty. Tamkon Pikkujoulut, niistä on joulu tehty! 20.12.2018. 

Tamkon illanvietto – Tamko’s evening

Tarvitsetko ompeluseuraa, kun laatikon pohjalle kertynyt vino pino haalarimerkkejä? Koetko olevasi mestari lautapeleissä? Tule Tamkon illanviettoon pitämään hauskaa, tutustumaan uusiin ihmisiin ja nauttimaan alkoholittomasta huvista!  Illanvietoista tiedotetaan Tamkon sosiaalisessa mediassa, Tamko Topicsissa ja kampuksen julisteissa. Seuraava illanvietto on 10.4.2019.  

#EVVK (Edunvalvontaviikko / A Week of Promoting Students' Interests)

Ketkä ovat ne ihmiset ja elimet, jotka toimivat sinun ja muiden opiskelijoiden äänitorvena? Edunvaltontaviikolla pääset tapaamaan ja keskustelemaan sinua edustavien opiskelijoiden ja toimijoiden kanssa, kuten oman ainejärjestösi, kerhosi, opiskelijakuntasi, opiskelijakuntien liiton, työelämäliittojen ja muiden edunvalvontaelimien toimijoiden kanssa! Tulossa jälleen keväällä 2019! 

 

Todista olevasi Tamkon jäsen – Prove your Tamko membership

Vilauta opiskelijakorttiasi todistuksena jäsenyydestäsi Solun tiskillä ja korjaa leima talteen!

Hae tuutoriksi – Apply for tutoring

Tuutorina on kivaa! Hae vertaistuutoriksi, kv-tuutoriksi tai aktiivituutoriksi ja ilmottaudu haastatteluun. Tuutorihaastattelussa muista vilauttaa Tursaspassiasi, niin haastattelija lyö siihen leiman!

Äänestä edustajistovaaleissa – Vote in Tamko’s council election

Tamkon edustajisto on opiskelijakunnan ylin päättävä toimielin. Edustajistossa valtaa käyttävät juuri ne henkilöt, jotka ääniä saavat, joten muista käyttää ääntäsi! Äänestää voit joko sähköisesti tai virallisella äänestyspisteellä.

Sähköinen äänestys: 24.10.-7.11. 

Uurnavaalit: 6.11.-7.11. 

HUOM: Mikäli käytät äänesi ennakkoon, voit noutaa leiman varsinaisina vaalipäivinä äänestyspisteiltä.

Seuraa Tamkoa sosiaalisessa mediassa – Follow Tamko on social media

Tamko löytyy Facebookista, Instagramista ja Twitteristä! Tule näyttämään seuraamisesi Solun tiskille leimaa vastaan! 

https://www.facebook.com/pg/opiskelijakuntatamko

https://www.instagram.com/opiskelijakuntatamko/

https://twitter.com/_tamko

Verenluovutus TAMKissa – TAMK blood donation event

Onko sinusta luovuttajaksi? Ojenna auttava kätesi ja luovuta Suomen Punaisen Ristin veripalvelun pisteellä TAMKissa. Opiskelijakunta järjestää 1-2 verenluovutusta lukuvuoden aikana Kuntokatu 3:n kampuksella. Mikäli olet henkilökohtaisesta syystä estynyt luovuttamaan verta, nykäise Tamkolaista hihasta verenluovutuksessa. Seuraava verenluovutus on 26.3.2019! 

Osallistu Tamkon syyskokoukseen – Participate in Tamko’s fall meeting

Syyskokous on opiskelijakunnan jännittävin kokous. Tämä on se hetki, kun hiillostetaan uusia hallitusehdokkaita, valitaan opiskelijaedustajat erilaisiin koulun toimielimiin ja hyväksytään opiskelijakunnan budjetti seuraavalle vuodelle. Uudesta hallituksesta äänestää vasta valittu edustajisto; ehkä juuri sinun kannatuspuheenvuorosi mukaan? Syyskokous on 14.11.2018.  

Hanki opiskelijahaalarit – Get student overalls

Opiskelijahaalarit ovat must! Hanki itsellesi opiskelijahaalarit ja tule näyttäytymään haalarit jalassasi Tamkon toimistolle, MusTalle tai Tarinalle.

Käy liikkumassa TAMK Liikuntakaverin kanssa – Exercise with TAMK Exercise Buddy

TAMK Liikuntakaveri on apunasi etsiessäsi liikunnallista seuraa. Liity TAMK Liikuntakaveri -facebook ryhmään, käy liikkumassa sieltä löytämäsi kaverin kanssa ja tule hakemaan leima Solulta.

Osallistu Tamkon edustajiston syyskokoukseen – Participate in a meeting of Tamko’s council

HUOM. Mikä tahansa edustajiston kokous riittää! 

Tamkon edustajiston kokoukset ovat kaikille avoimia ja niissä käsitellään paljon tärkeitä opiskelijakunnan ja koulun asioita. Osallistu Tamkon edustajiston kokoukseen ja pyydä edustajiston puheenjohtajalta leima passiisi. Kokouksista tiedotetaan muun muassa Tamko Topicsissa. Seuraavasta kokouksesta ilmoitetaan tällä sivulla. 

 

Lataa ravintola.fi –app ja rekisteröidy asiakkaaksi. – Download ravintola.fi –app and register as a customer

1. Ravintola.fi mobiiliapplikaation täytyy olla ladattuna puhelimeen. Ohjeet löydät osoitteesta: ravintola.fi/mobile

2. Kirjaudu sisään applikaatioon puhelinnumerollasi ja salasanallasi tai rekisteröidy kanta-asiakkaaksi

3. Avaa oikeasta yläreunasta profiili-valikko ja valitse "Muokkaa tiliä"

4. Klikkaa kohtaan "Syötä kampanjakoodi"

5. Kirjoita avautuvaan kenttään koodi: TAMKO18

Tehtyäsi tämän kaiken, avaa sovellus uudestaan. Uusi opiskelijan ravintola.fi -etukorttisi päivittyy vasta sovelluksen uudelleen avaamisen jälkeen.

Leiman saat näyttämällä mobiilikorttiasi Solun tiskillä. Mikäli sinulla on jo valmiiksi joku muu erikoiskortti (esim. yhteistyökumppani tai staff), ei hätää. Leimaa passiin merkintä omalla tyylilläsi ihan itse!

Käy Sunnuntaipuuroilla – Attend Sunnuntaipuuro

Sunnuntai, ravintolahenkilökunnan lauantai. Sunnuntaipuuro on ravintola Fat Ladyssä järjestettävä sunnuntaiklubi, jossa viikon paineet on hyvä purkaa vaikkapa venäläisen marssimusiikin tahtiin, sillä Music style - NO STYLE! Leiman passiisi saat ravintola Fat Ladyn baaritiskiltä sunnuntaisin.

Syö ribsit ja juo hanajuoma Jack The Roosterissa – Eat ribs and have a drink at Jack The Rooster

Keikkapaikkojen kuningas Jack The Rooster - Rock and kitchen viihtyisine terasseineen tarjoaa maistuvia ribsejä! Leiman saat Jack The Roosterin tiskiltä tilauksen yhteydessä.

Käy Crazy golfaamassa – Go Crazy golfing

Hullunhauska hubailupaikka Crazy Golf tarjoaa hupia ja lystiä osoitteessa Puutarhakatu 21. 

Käy Space Bowlingissa – Go Space Bowling

Space Bowling & Billiards palvelee osoitteessa Hämeenkatu 23, 3krs.

Käy Sticky wingersissä siivillä – Eat wings at Sticky wingers

Tampere on Suomen siipi-pääkaupunki! Nappaa leima plakkariin herkuttelemalla rapeilla wingseillä!

Juo Nokian Panimon tuote Ruby & Fellasissa – Have a Nokian Panimo drink at Ruby & Fellas

Tammerkosken kupeessa palveleva Ruby & Fellas - Irish Pub & Kitchen palvelee livemusiikin ja maistuvan pubiruoan lisäksi myös laajalla juomavalikoimallaan. Leiman saat Ruby & Fellasin baaritiskiltä tilatessasi Nokian Panimon tuotteen.

Käy Sikatiistailla – Attend Sikatiistai

Rähinä Records on jo vuosia hallinnut Tampereen tiistaiyöelämää Sikatiistai klubillaan. Täysi tupa, halvat hinnat ja taitavat tiskijukat takaavat Tampereen parhaat arkibileet! Leiman passiisi saat ravintola Fat Ladyn baaritiskiltä tiistaisin.

Opiskelijan Tampereen SyysFest - Opiskelijan Tampere's SyysFest

Lähde Särkänniemeen viettämään hauskaa heti vuoden alussa! Tämä mahtavat bileet ovat 3.9.! Tamkon jäsenille lippu on vain vaivaiset 9€ Solulta, 9.50€ Bailataan.fi-sivustolta! 

 

Osallistu alayhdistyksen kokoukseen – Participate in an affiliate meeting

Osallistu jonkin mukana olevan Tamkon ainejärjestön tai kerhon avoimeen kokoukseen ja pyydä kokouksen vetäjiltä leima passiisi. Mukana olevat alayhdistykset: HAPPO ry (vain jäsenet), PIRATE ry (vain jäsenet), MusTa ry, SOPU ry, Tarina ry, TaRe ry, TIRO ry, Tatek ja SOURCE. 

SOPU: Osallistu SOPUn hyväntekeväisyystapahtumaan – Participate in SOPU's charity event

Tampereen sosionomiopiskelijat – SOPU ry järjestää hyväntekeväisyystapahtumia ympäri vuotta. Parhaiten varmistat tapahtumien ajankohdat nettisivuilta: www.sopury.fi

Tarina ry: Filkkaribileet

Tampere Film Festival sisältää leffamaailman kovimmat bileet 7.3.2019 Tullikamarilla! Tule nappaamaan passiin leima ja kokemaan huikeat bileet Tampere Film Festivalin keskellä!

MusTa ry: Käy konsertissa Pyynikkisalissa – Visit a concert at the Music academy’s Pyynikkisali

Mene kuuntelemaan kaunista musiikkia Musiikkiakatemian kampukselle! Leiman saa konservatorion vahtimestarilta. 

Tampio ry: Pimpla

Pimpla on pilkkitapahtuma, joka järjestetään joka keväänä Kaupinojan saunalla! Päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin. 

TIRO: T-Itse labra

Teiskontien - Itsenäisyyydenkadun Labra järjestetään jo 23. kerran tuttuun tapaan huhtikuussa. Tämän baarikierroslabran suorittamisesta ei noppia heru, mutta märkää on luvassa muussakin muodossa kuin Suomen sään puolesta!

Pirate: Pakoputki

Pakoputki-opiskelijatapahtuman järjestää Tampereen ammattikorkeakoulun terveysalan opiskelijat - PIRATE ry. Tapahtuma järjestetään kerran vuodessa, vuodenvaihteen jälkeen. Opiskelijat hyppäävät busseihin ja matkaavat kohti tuntemattomimpia, kaukaisimpia ja hämyisimpiä Mansen baareja ja bubeja. Paikkoja on rajoitetusti, joten ole tarkkana! Tapahtuma on 24.1.2019. 

TaRe ry: Hakamettän Haalarilöylyt

Haalarilöylyt on opiskelijoille suunnattu tapahtuma Hakametsän jäähallissa, jossa joukkueet kiertävät suorittamassa ensin erilaisia rasteja, joiden jälkeen he pääsevät lipulla katsomaan liigaottelua! Tapahtuma järjestetään 28.11.2018. 

TTO ry: Hervannan Hum*la Hyppely

Pubikierros - no Hervannassa! Hervannan Hum*la Hyppely on Suomen suurin alatyylisen tyylitelty opiskelijatapahtuma. Tapahtuma järjestetään 27.9. 

 

Osallistu Tamkon kerhon tapahtumaan – Participate in an event by Tamko’s club

Kerhot tiedottavat tapahtumistaan itse. Seuraa haluamiasi kerhoja vaikkapa Facebookissa, niin pysyt kartalla! Listan kerhoista löydät osoitteesta: http://www.tamko.fi/kerhot

Bubiklubin Bubivisa

Osallistu Bubiklubin Bubivisaan Kaijakassa ja pyydä järjestäjiltä leima passiisi. Lisätiedot ja päivämäärät: https://www.facebook.com/groups/595657273868781/?fref=ts

Happo: Talvirieha

HAPPOn perinteinen Talvirieha helmikuussa. Paikalla pulkkailua, kyykkää, mölkkyä ja grillailua. Tapahtuma on 7.2.2019! 

Antura: Kaamoksentorjunta 

Tule ottamaan torjuntavoitto kaamoksesta, erävoitto pakkasista tai sitten ihan kuppia muuten vaan. Anturan jokavuotinen Kaamoksentorjunta järjestetään 21.3.2019! 

Bubiklubin Mallasrundi

Mallasrundilla eli Bubirundin platinum-versiolla pääset kiertämään keskustan olut-ravintoloita ja maistelemaan pienpanimoiden tuotteita. Bubiklubi järjestää Mallasrundin 14.2.2019.

Pi**uralli

Sopu, TaRe ja Konekerho järjestävät yhdessä kaikille avoimen rastikierrostapahtuman Pi**urallin Tampereen keskustassa. Tapahtumassa kierretään neljän hengen porukoissa rasteja ja suoritetaan niissä annettuja tehtäviä. Tapahtuma järjestetään 19.9.2018.

PISTOT

PISTOT pistää Tampereen viikkoiltaan toivottua kuhinaa! Tampereen Tradenomiopiskelijat TTO ry, Tampereen insinööriopiskelijat TIRO ry ja Tampereen ammattikorkeakoulun terveysalan opiskelijat – PIRATE ry järjestävät Work & Leisure Club Unionin kanssa kuukausittaiset PISTOT-opiskelijabileet, jotka täyttävät Tampereen yön bilekansalla  Kirkkokatu 10:ssä. Seuraavat PISTOT ovat 17.4. 

CLINTin tapahtuma – An event by CLINT

CLINT järjestää kansainvälisiä opiskelijatapahtumia pitkin vuotta erityisesti vaihto-opiskelijoille, mutta myös kansainvälisestä toiminnasta kiinnostuneille opiskelijoille. Saat leiman passiisi osallistumalla yhteen CLINT tapahtumista.

Osallistu Bubirundille – Participate in the Bubirundi

Bubiklubin Bubirundilla pääset tutustumaan Tampesterin pubeihin. Bubirundi järjestetään torstaina 30.8.2018 ja suorituspassin saat 5€ hintaan Tamkon toimistolta, lipunmyyntiständeiltä tai tuutoriltasi.

 

SoTaKone kyykkä

SoTaKone on tieto-, sähkö-, ja konetekniikan ainejärjestöjen yhteinen toistuva kyykkähöntsäily. Pelipaikkana toimii mikäs muu kuin legendaarinen Hakametsän hallin parkkipaikka. Sopii kaikille opintovuoteen tai -alaan katsomatta ja on hyvää treeniä isommille areenoille.

Vieraile Tarkan taidenäyttelyssä – Visit Tarkka’s art exhibition

Talven hämärät illat ovat saapuneet ja joulu lähestyy uhkaavasti. Kaipaatko piristystä iltaasi tai puuttuuko joululahjat? Tule taidenäyttelyyn! Päivämäärästä ja paikasta tiedotetaan myöhemmin

TOLU: Tolun vakiovuoro – Tolu’s weekly intramural sports

Tampereen Orastavat Lihakset Urheiluseura Tolu ry järjestää joka tiistai TAMKin palloilusalissa tai ennakkoon ilmoitetussa paikassa vapaavuoron kaikille TAMKin opiskelijoille. Saat passiisi leiman osallistumalla vakiovuorolle kolme kertaa. Vakiovuorosta ja siellä pelattavista lajeista lisätietoa osoitteesta: https://www.facebook.com/urheiluseuratolu/

SOURCE: TiTeLAN

TiTeLAN on tieto- ja viestintätekniikan opiskelijoiden ainekerhon järjestämä verkkopelitapahtuma TAMKin opiskelijoille. Pelipaikan lunastaneet pääsevät pelaamaan kuumimpia online moninpelejä ja voittamaan huikeita palkintoja. Tätä kukaan PC-pelien ystävä ei halua missata. Päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin. 

TASO ry:n tapahtuma  - TASO's event

Tampereen ammattikorkeakoulun sähköopiskelijat ry järjestää tapahtumia kaikille koulun opiskelijoille ympäri vuotta. Tapahtumista tiedotetaan myöhemmin TASOn sosiaalisessa mediassa.

Tolun tapahtuma – Tolu's event

Tolu järjestää liikunnantäyteisiä tapahtumia pitkin vuotta, kuten ekskursioita ja piknikkejä. Saat leiman passiisi osallistumalla yhteen Tolun tapahtumista. Seuraa Tolua somessa niin olet perillä aikatauluista! 

SYNTAKSI ry: Animeilta - SYNTAKSI: Anime evening

Kiinnostaako japanilainen anime? Haluatko löytää sieluntovereita? Tietojenkäsittelyn kerho SYNTAKSI ry järjestää Animeiltoja ympäri vuotta. Seuraa heitä ja liity joukkoon! 

Käy katsomassa Teatteri Äärirajan näytelmä – A play by Teatterikerho Ääriraja

Tule katsomaan Äärirajan uusin spektaakkeli ja leimaa passisi lipun oston yhteydessä. Ensimmäinen näytösaika on 13.4.2019! Katso muut päivät Teatteri Äärirajan Facebook-sivulta. 

Y-kampus: Nuoret onnistujat – Y-Campus: Young achievers

Y-kampus Kauppi järjestää juhlasalissa vuotuisen tapahtuman Nuoret Onnistujat 20.9.2018 klo 12–15. Tapahtuma kerää yhteen korkeakouluopiskelijoita kuulemaan menestystarinoita tämän hetken kuumimmilta nimiltä. Tänä vuonna tarinansa tulevat kertomaan Perttu Pölönen ja Reetta Keränen. 

 

Lataa Pivo-mobiiliopiskelijakortti – Download Pivo mobile student card

Kortti toimii kuten muovinenkin opiskelijakortti. Korttia näyttämällä saat mm. VR:n ja Matkahuollon opiskelijaedut sekä KELAn ateriatuen.

Lataa siis PIVO puhelimeesi sovelluskaupasta (Google Play tai AppStore), ota opiskelijakortti käyttöösi etuohjelmien joukosta. Ota mobiiliopiskelijakortti käyttöösi ja hae leima Solun tiskiltä.

Lataa Tuudo– Download Tuudo

Lataa Tuudo, ja olet paremmin kartalla! Tuudo on korkeakouluopiskelijoille suunnattu mobiilisovellus, jonka avulla pääset käsiksi Pakki-palvelun tietoihin. Näet mm. oman lukujärjestyksesi ja opintosuorituksesi. Tuudosta löydät myös pääkampuksen kartan, monet ruokalistat, joukkoliikennehaun sekä kampuksen keskeisimmät palvelut. Lataa Tuudo ja tule hakemaan leima Solun tiskiltä!

Lataa TAMK Events – Download TAMK Events 

Lataa Tamkon ilmainen sovellus ja et enää koskaan missaa tapahtumia! TAMK Eventsillä löydät kaikki Tamkon, urheiluseura Tolun sekä ainejärjestöjen ja kerhojen tapahtumat yhdestä paikasta. Lataa sovellus ja hae leima Solun tiskiltä.

Käy Pääkampuksen kirjastossa – Visit the main campus library

Käy leimaamassa passisi TAMKin pääkampuksen kirjastossa.

Käy Pyynikin kampuksella – Visit Pyynikki campus

Käy leimaamassa passisi TAMKin Pyynikin kampuksen infotiskillä. Toiveena on, että leimat haettaisiin hyvissä ajoin (tunti ennen infon sulkeutumista) jonojen välttämiseksi.

Käy Mediapoliksen kampuksella – Visit Mediapolis campus

Käy leimaamassa passisi TAMKin Mediapoliksen kampuksen infotiskillä.

Vieraile Opiskelijan Tampereen toimistolla - Visit Opiskelijan Tampere office

Joukossa on voimaa, siksi Tamperelaiset opiskelijat pitävät yhtä. Löydä tiesi OT:n toimistolle ja pyydä sieltä leima passiisi.

Vieraile Tamyn toimistolla – Visit Tamy’s office

Joukossa on voimaa, siksi Tamperelaiset opiskelijat pitävät yhtä. Löydä tiesi Tamyn toimistolle ja pyydä sieltä leima passiisi.

Vieraile Treyn (TTYYn) toimistolla – Visit Trey's (TTYY’s) office

Joukossa on voimaa, siksi Tamperelaiset opiskelijat pitävät yhtä. Löydä tiesi uuden ylioppilaskunnan Treyn toimistolle ja pyydä sieltä leima passiisi.

 

Osallistu ryhmäliikuntatunnille TAMKin liikuntakeskuksessa – Participate in a group exercise class at TAMK’s rec center

Osallistu yhdelle valitsemallesi ryhmäliikuntatunnille!

Urheile Unipoli Sportin Kaupin kuntosalilla - Visit Unipoli Sport's TAMK campus gym

Lähde liikkumaan ja leimaa passisi! Tutki mahdollisuuksia paikallisella opiskelijasalillamme ja jää koukkuun sen tarjottaviin. 

Feel Good, Feel Safe

Feel Good, Feel Safe -tapahtuman tarkoituksena on kannustaa turvallisuuteen jokapäiväisessä elämässä sekä huolehtimaan omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Tapahtuman messupisteillä kävijä voi tutustua hyvinvoinnin ja turvallisuuden eri osa-alueisiin alan opiskelijoiden avustuksella sekä yhteistyökumppanien tuotteisiin ja palveluihin. Tapahtuma järjestetään Tampereen ammattikorkeakoulun pääkampuksella osoitteessa Teiskontie 33 jälleen keväällä.  Tapahtuma on maksuton.

Käy yksillä Bar Studiolla – Have a drink at Bar Studio

Tiesitkö, että koulumme tiloissa toimii opiskelijoiden toimesta ravintola? Käy yksillä Bar Studiolla ja nappaa leima mukaan maksun yhteydessä.

Osta opiskelutarvike Campus Shopista – Buy a student utensil from Campus Shop

Tiesitkö, että Campus-shopissa pääkampuksen B-aulassa myydään yhtä jos toista opiskelutarviketta? Käy ostamassa jokin tarvitsemasi kouluväline ja muista kysyä oston yhteydessä leima passiisi!

Nauti aamiainen Campusravitan ravintolassa – Enjoy breakfast at Campusravita

Aamiaisella alkaa hyvä päivä! Tule kokemaan Campusravitan herkullinen aamiainen ja pyydä leima passiisi maksun yhteydessä.

Bonus 1 - Tamko World Cleanup Day 15.9. 

15.9. järjestetään eri puolilla maailmaa siivoustapahtumia World Clean Up Dayn innoittamana. Myös me Tamkolaiset olemme mukana päivässä järjestämällä Tampereella kävelyretken 15.9. kello 15 - 17, johon kuka vain voi osallistua! Tapahtuman tarkoitus on roskien keräämisen lisäksi herättää pohtimaan omia kulutustottumuksia ja niiden vaikutuksia ympäristöön.

Me järjestämme kaikki tarvittavat siivousvälineet, kuten hanskat ja jätesäkit, joten riittää, että saavut vain lauantaina paikalle! Aloitamme TAMKin pääkampukselta Kuntokatu 3:sta opiskelijakunta Tamkon toimiston (Solun) edestä ja etenemme siitä keskustorille päin. 

Tapahtuman sivu löytyy Facebookista ja tapahtuman suomenkieliset nettisivut löytyvät täältä

Tervetuloa mukaan! Tässä on hyvä tapa saada liikuntaa ja hyödyllistä tekemistä päivään. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, joten osallistujan ei tarvitse olla välttämättä opiskelija.

Bonus 2

Tervetuloa mukaan ensimmäiselle Tamyn, TTYY:n ja Tamkon yhteiselle hyvinvointiviikolle loka-marraskuun vaihteessa 29.10. - 2.11.2018! Hyvinvointiviikon aikana maanantaista perjantaihin kaikilla kolmella kampuksella on mukavaa ohjelmaa oman hyvinvoinnin tukemiseksi sekä opiskelijoille että henkilöstölle!

Tiistaina 30.10. ovat yhteiset hyvinvointimessut TTY:llä, joihin pääset osallistumaan hyppäämällä kampusten välillä klo 10-14 kiertävään ilmaiseen hyvinvointibussiin. Paikalla on hyvinvointiin keskittyneitä järjestöjä, jotka antavat tietoa oman hyvinvoinnin tukemiseksi opiskeluaikana, opiskelun jälkeen ja työelämässä. Voit samalla myös poiketa muilla kampuksilla osallistumassa siellä järjestettäviin hyvinvointitapahtumiin.


 

Bonus 3 - Tamkon ja TREYn vaalipaneelit 25. - 28.3.

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Tamko ja Tampereen yliopiston ylioppilaskunta TREY järjestävät yhteistyössä eduskuntavaalien alla neljä vaalipaneelia. Paneelit järjestetään 25. - 28.3. välisenä aikana.

Maanantai 25.3. klo 14 - 16 TAMK, C1-23: Eduskuntavaalit ja ammatillinen korkeakoulutus 

Paneelissa keskustellaan opiskelijaliikkeen vaaliteemoista sekä ammatillisen korkeakoulutuksen tulevaisuudesta. 

Panelisteina: 

Henri Häkkilä (PS), Joonas Soukkio (Kesk), Jouni Markkanen (KOK), Kaisu Paloheimo (KD), Liban Sheikh (VAS), Marie Kuusinen (SDP), Matti Helimo (Vihr) ja Viljami Kaskiluoto (RKP).

Tiistai 26.3. klo 15 - 17 Yliopiston Arvo-rakennuksella, keltainen sali F025: Opiskelijat, hyvinvointi ja terveys

Paneelissa keskustellaan opiskelijoiden vaaliteemoista, pääaiheena hyvinvointi ja terveys.

Keskiviikko 27.3. klo 15 - 17 Yliopiston Kampusareenan auditorio: Nuorten aika

Paneelissa syvennytään opiskelijaliikkeen vaaliteemoihin: koulutuksen rahoitukseen, opiskelijoiden toimeentuloon ja hyvinvointiin sekä ympäristökysymyksiin.

Torstai 28.3. klo 15 - 17 Yliopiston keskustakampus, juhlasali: Tiedevaalipaneeli

Paneelissa keskustellaan tiedepolitiikasta ja yliopistojen tulevaisuudesta. 

Lisätietoja ja kaikki panelistit löydät Facebook-tapahtumasta. Saat leiman / kuittauksen paikan päältä Tursaspassiisi.