YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Kansainvälisyys

Opiskelijakunnan kansainvälisen toiminnan keskeisiä osa-alueita ovat kansainvälinen tuutorointi sekä kansainvälisen näkökulman huomioiminen opiskelijoiden edunvalvonnassa.

Tamkon kansainvälisen toiminnan tavoitteena on ulkomaisten opiskelijoiden kotoutumisen edistäminen sekä kotikansainvälistymisen mahdollistaminen suomalaisille opiskelijoille.

Kansainvälinen tuutorointi

Tamko kouluttaa kansainväliset tuutorit, jotka tuutoroivat Tampereen ammattikorkeakouluun tulevia vaihto-opiskelijoita ja degree-tuutorit, jotka tuutoroivat yhteistyössä vertaistuutoreiden kanssa englanninkielisiä tutkinto-opiskelijoita. Tuutorien tehtävä on sopeuttaa ulkomaisia opiskelijoita Suomeen ja auttaa heitä viihtymään TAMKissa ja Tampereella.

 

Lisätietoja

Hallituksen kansainvälisyysvastaava

international(at)tamko.fi

+358 440 826 566

 

Club International Tampere (CLINT)

Opiskelijakunnan piirissä toimiva Club International Tampere (CLINT) järjestää ulkomaisille opiskelijoille sekä kansainvälisessä seurassa viihtyville suomalaisopiskelijoille monenlaisia tapahtumia, retkiä ja muuta toimintaa. CLINTin vuosittaisiin tapahtumiin kuuluvat mm. City Tour ja Survival Weekend. CLINT ja Tamko vuokraavat vaihto-opiskelijoille yhteistyössä Survival Kitejä, jotkä sisältävät perustarpeet opiskelija-asuntoon vaihdon ajaksi

Lisätietoja

http://clint.tamk.fi