Olet täällä

TTO ry

Tampereen Tradenomiopiskelijat ry on 100% opiskelijoiden muodostama ja ylläpitämä rekisteröity yhdistys, ja ensisijaisesti TAMK tradenomiopiskelijoiden ainejärjestö.

Neuvomme kiperissä ja alati muuttuvissa opintotuki- ja toimeentuloasioissa, ajamme opiskelijoiden asioita edustajiemme välityksellä koulun johtoon sekä opiskelijakuntaan päin sekä tarjoamme viihdettä elämääsi.

Valtakunnallisesti olemme hyvin aktiivisesti mukana Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n toiminnassa jäsenyhdistyksenä ja pyrimme näin hoitamaan entistä paremmin tehtäväämme tradenomiopiskelijoiden paikallisena edunvalvojana.

Jäsenyhdistyksenä järjestämme Tampereella erilaista aktiviteettia tradenomiopiskelijoille ja osallistumme TROLin järjestämiin valtakunnallisiin koulutustilaisuuksiin ja tapahtumiin.

TTO:n toimisto sijaitsee Kuntokadun toimipisteessä, L-rakennuksessa yhdessä opiskelijakunta Tamkon ja TIROn kanssa. Toimistolle voi tulla kysymään neuvoa opiskeluun tai vapaa-aikaan liittyvissä asioissa, juomaan kahvia tai moikkaamaan tuttuja.

TTOn hallitus 2014:

Puheenjohtaja Elina Hulkkonen
Varapuheenjohtaja Lasse Parviainen

Sihteeri Veera Leppäniemi
Taloussihteeri Samuli Salonen

Koulutuspoliittinen vastaava Marika Anttila
Viihdevastaava Toffe Lindblom
Kulttuuri- ja vapaa-aikavastaava Joni Parviainen
Yritysyhteistyövastaava Arttu Talvela
Tiedottaja Janne Taisto
Ulkosuhdevastaava Mehmet Kütük

Varajäsen Tuukka Tuovinen

Hallitukseen voit ottaa yhteyttä sähköpostitse hallitus@ttory.fi tai etunimi@ttory.fi

www.ttory.fi