YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Tietoturvakäytännöt

Sisältö

 

Jäsenrekisterin rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

 

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan jäsenrekisteri
 
1. Rekisterinpitäjä
  Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (Tamko)
Kuntokatu 3, L-rakennus
FI-33520 TAMPERE
FINLAND

http://tamko.fi
y-tunnus: 2060685-1

 

2.

 

Rekisteriasioita hoitava jäsen

  toiminnanjohtaja Tomi Hyppänen
+358 44 382 6560
toiminnanjohtaja(at)tamko.fi

 

3.

 

Rekisterin nimi

  JäsRek - Jäsenrekisteri (ylläpito www.hakosalo.fi)

 

4.

 

Rekisterin käyttötarkoitus

  Henkilötietolain (523/1999) 8§:ssä 5. kohdassa tarkoitettu yhteysvaatimus: jäsenyyssuhteen hoitaminen.

 

5.

 

Rekisterin pitämisen peruste

  Yhdistyslain (503/1989) 11§:ssä tarkoitettu jäsenluettelo.

 

6.

 

Rekisterin tietosisältö

 
  • Opiskelijanumero
  • Nimi
  • Henkilötunnus
  • Jäsenkortin tila
  • Kortti käytössä K/E
  • Suoritetut jäsenmaksut / lukuvuositarrojen luovutukset
  • Opiskelijakortin väri
  • Koulutusohjelma
  • Jäsenen tietoja ei saa käyttää markkinointiin K/E
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Kotikunta
  • Kotimaa
  • Läsnäolotieto TAMKissa
  • Opiskelijakortin tilaushistoria

 

7.

 

Säännönmukaiset tietolähteet

  Tiedot saadaan jäseneltä itseltään verkkolomakkeen tai paperilomakkeen välityksellä. Henkilötiedot ja yhteystiedot, koulutusohjelma sekä opinto-oikeus tarkistetaan ja päivitetään ammattikorkeakoulun opiskelija- ja opintorekisteristä jäsenen antamalla suostumuksella.

 

8.

 

Tietojen luovutus

 

Ei-säännönmukaiset tietojen luovutukset

Opiskelija voi antaa jäseneksi liityttäessä suostumuksensa nimi- ja osoitetietojensa käyttöön suoramarkkinointi tarkoituksiin.
Suoramarkkinointi: tietojen luovutus suoramarkkinointiin ei koskaan tapahdu automaattisesti vaan tapauskohtaisesti harkiten järjestelmän vastuuhenkilöiden toimesta. Vain suostumuksen antaneiden tietoja luovutetaan.Yhteistyökumppanit eivät luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta tai siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

9.

 

Rekisterin suojaus

  Ainoastaan määrätyillä opiskelijakunnan työntekijöillä ja luottamushenkilöillä sekä opiskelijakunnan toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on oikeus käyttää jäsenrekisteriä. Rekisterissä on eri käyttäjätasoja, jolloin käyttäjä saa ylläpito- ja selausoikeuden ainoastaan tehtävänsä kannalta tarpeellisiin tietoihin. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana, jotka vaaditaan sisäänkirjautumisen yhteydessä.

 

10.

 

Tarkastusoikeus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokaisella on oikeus saada tietää mitä tietoja hänestä on tallennettu tässä rekisteriselosteessa tarkoitettuun rekisteriin. Jokainen voi myös tarkistaa, ettei tässä rekisterissä ole häntä koskevia tietoja.

Maksutta tiedot voi tarkistaa kerran vuodessa. Tarkastuspyyntö on toimitettava omakätisesti allekirjoitetulla tai muulla luotettavalla tavoin varmennetulla asiakirjalla opiskelijakunnan toimiston osoitteella.

Tiedot voi tarkastaa myös henkilökohtaisesti opiskelijakunnan toimistolla. Henkilöllisyys tarkistetaan ennen tietojen luovuttamista.

Tarkastusoikeus voidaan evätä ainoastaan poikkeustapauksessa. Jos tarkastusoikeus evätään, annetaan tästä kirjallinen kieltäytymistodistus. Rekisteröidyllä on oikeus saattaa asia tietosuojavaltuutetun ratkaistavaksi osoitteella Tietosuojavaltuutetun toimisto, PL 315, 00181 HELSINKI.

Opiskelijakunta oikaisee, täydentää tai poistaa rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon.
Oikaisupyynnön voi tehdä kirjallisesti opiskelijakunnan toimiston osoitteella tai henkilökohtaisesti opiskelijakunnan toimistossa. Oikaisupyynnön tekijän henkilöllisyys tarkistetaan.

Jos tiedon korjaamisesta kieltäydytään, siitä annetaan kirjallinen kieltäytymistodistus. Rekisteröidyllä on oikeus saattaa asia tietosuojavaltuutetun ratkaistavaksi osoitteella Tietosuojavaltuutetun toimisto, PL 315, 00181 HELSINKI.

 Tietosuojavastaava

Tietosuojavastaava valitaan vuoden 2017 aikana. Lisätietoja myöhemmin.

Luettelo henkilörekistereistä

  • JäsRek - Jäsenrekisteri
  • Lyyti.fi - Tapahtumailmoittautumisia
  • Sähköpostilistat - hoastingpalvelu.fi:n palvelussa

IT-politiikka / tietoturvakäytännöt

Päivitetään tänne vuoden 2017 aikana.