YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Avoimet tehtävät

Haemme opiskelijaedustajaa TAMKin tietohallinnon ohjausryhmään!
 
Tietohallinnon ohjausryhmä koostuu eri yksiköiden edustajista. Ohjausryhmän puheenjohtajana toimii varatoimitusjohtaja Mikko Naukkarinen, jonka vastuualueelleen kuuluu mm. Liiketoiminta –yksikkö.

Tietohallinnon ohjausryhmä kokoontuu muutaman kerran vuodessa ja sen tehtävänä on vahvistaa valmistellut esitykset TAMKin kokonaisarkkitehtuurilinjauksista ja tietohallinnon budjetointilinjauksista ja investoinneista koskien mm. IT-projektien onnistumista ja tietohallinnon muuta toimivuutta.

Hae tehtävään avoimella hakemuksella, lähettämällä viestiä osoitteeseen edunvalvonta[at]tamko.fi. Paikka täytetään, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

***

Haemme opiskelijaedustajia koulutusten neuvottelukuntiin!

Jokaisella TAMKin koulutuksella on neuvottelukunta, jossa koulutus ja työelämä kohtaavat. Tapaamisia järjestetään vuodessa kaksi, joten ajallisesti neuvottelukunta ei työllistä ja siihen osallistuminen on yleisesti hyväksyttävä syy esimerkiksi poissaololle opetuksesta.

Neuvottelukuntien jäseninä on TAMKin henkilökuntaa, työelämän edustajia sekä kyseisen koulutuksen opiskelijaedustaja. Neuvottelukunnissa keskustellaan mm. mahdollisuuksista projekteihin sekä opetuksen suhteesta työelämän tarpeeseen. Toivomme innokasta ja positiivista kehittäjää! Parhaimmillaan neuvottelukuntasuhteilla on jopa työllistytty!

Mikäli kiinostuit, ilmaise kiinostuksesi tai kysy lisää sähköpostilla Tamkon edunvalvonta-asiantuntija Ilona Uusitalolle: edunvalvonta[at]tamko.fi. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haemme alan opiskelijaedustajia seuraaviin neuvottelukuntiin:

Laboratoriotekniikka

Terveydenhoitajakoulutus

Mediapoliksen neuvottelukunta

 

Avoimet työpaikat

 

Ei avoimia paikkoja (17.2.2017)